Gastenboek

Stel hier uw vraag of schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Als u uw E-Mail adres invult zal deze NIET gepubliceerd worden in het voor anderen zichtbare bericht.
Om SPAM te beperken wordt een anti-spam controle uitgevoerd die u moet invullen. Helaas is dit noodzakelijk gebleken, maar laat u dit niet weerhouden om het gastenboek in te vullen.
Bij 'Anti-Spam' de code exact in de regel overnemen waar nu nog 'CAPTCHA' staat.

Vanwege veiligheidsredenen wordt uw IP adres 3.227.240.143 opgeslagen.

Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we deze beoordeeld hebben. (Ook weer om Spam te voorkomen)

We behouden ons het recht voor om berichten aan te passen, te verwijderen of niet te publiceren.
Marcel Houkes Marcel Houkes uit Ede schreef op 13 januari 2014 om 09:42:
Geachte heer Robert uit Rotterdam,

Het doet mij een genoegen te zien dat u, in de nachtelijke uurtjes, onze website bezocht heeft en de moeite genomen heeft ruim een uur hier van te kunnen genieten. Fijn te zien dat, door het delen van onze hobby via het internet, we andere mensen kunnen beroeren of van inspiratie kunnen voorzien. Daar doen we het per slot voor.


Ingaande op een terechte opmerking van u:

"En dan dat houterige stoppen en optrekken. Dat kan echt veel mooier hoor."

Wij hebben al maanden geleden dezelfde constatering gedaan. Van stilstand naar volgas met 1 tussenstap is niet natuurlijk en voldoet niet aan de eisen die wij stellen aan onze hobby.
Doet mij deugt te zien dat u ruim de tijd genomen heeft de "techniek" pagina te bekijken, u had onder het hoofdstuk "beveiliging, 28-04-2013 Update" kunnen lezen dat wij hier een perfect werkende en 100% aan onze eisen voldoenende oplossing voor bedacht, uitgewerkt en, met succes, geïmplementeerd hebben.

Zoals u zult begrijpen, een aanpassing als deze: uitdenken, ontwerpen, print ontwikkelen, bouwen, implementeren en het aanpassen van de zelf geschreven software, een hobby moet niet op werk gaan lijken. Daar gaan, in de spaarzame tijd, wat uurtjes inzitten.

In 2006 zijn wij met veel plezier aan deze bouw begonnen. Nu alweer bijna 8 jaar later, wat gaat die tijd toch snel, zijn wij blij dat we weten niet over drie maanden klaar te hoeven zijn, we zitten nog vol met ideeën, verbeteringen en uitbreidingen die we door kunnen voeren. Gelukkig kunnen we nog jaren vooruit.
Ik heb mijn lesje wel geleerd. Want weet u, vroeger had ik als hobby breien, maar toen was de trui klaar.... en had ik opeens geen hobby meer. Gelukkig was daar de modelspoorbaan, wetende dat we met deze hobby nog jaren met plezier vooruit kunnen.

Helaas was ik niet in de mogelijkheid u persoonlijk van een reactie te voorzien, iets dat wij normaal gesproken wel doen en het erg op prijs stellen wanneer mensen een interesse als een modelspoorhobby met elkaar delen. Om deze reden hoop ik u nog eens als bezoeker van onze website te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet.

Marcel Houkes.
modelspoor.houkes.eu